in alles slaapt een x-liedje

Extra video pagina

Een extra video pagina geeft een overzicht van de bijna 30 video's die er momenteel op Youtube staan. Een mooie startpagina voor de x-liedjes.

Zoveel gebeurd

De hele website heeft nog net in 2017 een volledige make-over ondergaan. Oude informatie is zoveel mogelijk ge-updated en nieuwe informatie is toegevoegd.
Ik weet inmiddels dat het een onmogelijke klus is om alles helemaal 100% voor elkaar te krijgen. Zo zijn er nog steeds niet van alle liedjes opnames en begeleidingen op noten.
Ik heb zoveel mogelijk Youtube filmpjes bij de betreffende liedjes geplaatst, maar voor een volledig en actueel overzicht kunt u het beste deze link openen:
Video pagina

Nieuwe opnames

Er zijn nieuwe opnames van X77 Een liedje over voorbijgaan, X98 Een vlinder in het ochtendlicht, X99 Werp mij terug en X102 Op de drempel

Nieuwe opnames

Er zijn nieuwe opnames van X5 Mijn hulp is hier en nu, X48 Vrede Nu, 86 Hoe ik verder vloog en X88 Vaarwel.

En verder ga ik weer - nieuw met opname

Op de prachtige tekst van Jan van Donkelaar schreef Henk Harmsen een melodie: En verder ga ik weer

Opname 'Zo mooi onvolkomen'

Het lied Zo mooi onvolkomen is als .mp3 file (vocaal en karaoke) te downloaden.
Het lied
Alles is een wonder is als .mp3 file (vocaal en karaoke) te downloaden.
Het lied
Hey mooie dromer is als .mp3 file (alleen karaoke) te downloaden.

Als ik niet zo bang voor je was

Als ik niet zo bang voor je was, een lied over de ‘vreemdeling in uw poorten’. Met melodie, en akkoorden, een keyboard begeleiding en een vocaal en karaoke mp3 arrangement.

100 X-liedjes

Er zijn 20 nieuw liedjes toegevoegd. Sommige liedjes zijn enigszins aangepast. Van alle nieuwe liedjes is er een melodielijn en een bereiding in PDF formaat. Opnames komen er ook aan, maar alles heeft zijn tijd.

Ik weet wie je bent

Sinds oktober 2011 ligt er een nieuwe revisie van de bundel x-liedjes onder de naam Ik weet wie je bent - liedjes voor de onbekende. De website zal zsm worden aangepast, hopelijk is deze klus geklaard voor het einde van het jaar. De bundel (A5 - 108 blz) is inmiddels te verkrijgen via LULU voor nog geen 10 euro.